Advocatenkantoor Visser

 

Advocatenkantoor Visser is sinds 1980 eigenaar van een historisch bedrijfspand aan de Zaanweg 48 in Wormerveer. Dit pand is gelegen bij de Zaanbrug, welke brug de hoofdverbinding vormt tussen Wormer en Wormerveer. Het pand is onderdeel van het historisch aangezicht van Wormerveer en wordt derhalve  door het kantoor in goede staat onderhouden. 

De advocaten van het kantoor hebben in de loop der jaren duizenden zaken behandeld en vele bewoners uit de Zaanstreek en Wormerland bijgestaan en oplossingen gezocht voor hun juridische problemen. Zij strijden elke dag om hun cliënten te voorzien van juridisch advies op hoog niveau tegen een betaalbaar prijs. Om de kennis hoog te houden worden er jaarlijks op verschillende terreinen cursussen gevolgd en wordt er vakliteratuur bestudeerd. Dagelijks zijn de advocaten op rechtbanken door heel het land te vinden om de standpunten van hun cliënten op een zo effectief mogelijke manier naar voren te brengen. 

Door de brede kennis van de advocaten kunnen zij cliënten vaak op meerdere terreinen bijstaan. Dit zorgt voor een langdurige relatie tussen de advocaat en zijn cliënt. De cliënt kan met al zijn problemen op een laagdrempelig niveau zijn advocaat bereiken.  

mr. C.A.F. Visser en mr. P.H. Visser hebben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Personen en familierecht en Strafrecht. Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Het kantoor is een eenmanszaak van mr. P.H. Visser. Voor beroepsfouten zijn wij verzekerd naar de regels, welke zijn gesteld door de Orde van Advocaten. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitgekeerd, te verhogen met het eigen risico. Ons kantoor kan geen derdengelden ontvangen omdat wij niet beschikken over een stichting derdengelden. Wij zijn gevestigd in het arrondissement Noord-Holland en vallen onder de deken van de orde van advocanten Noord-Holland. Via onze homepage kunt u de kantoorklachtenregeling downloaden.

 

 

Top